Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
5 + 9=

(1)
(1) Carlijne Kesseler
Sat, 13 January 2018 21:04:26 +0000
email

Een geweldig leuke dag gehad op manege De Randstad!
Sinds mijn dochter een paar maanden geleden is begonnen met paardrijden gaat het nergens anders meer over. Hoe leuk is het dat ze haar enthousiasme op haar feestje kan delen met al haar vriendinnen!
Na het passen van de caps mochten de meiden gelijk de pony’s, die al klaar stonden, gaan poetsen. Elke pony had een eigen begeleidster om te helpen met het poetsen, opzadelen en daarna rijden. Top geregeld!
Het rijden was ook erg leuk. Aangezien het een grote groep was (10 kindjes) en er maar 5 pony’s waren, werd er halverwege gewisseld. Maar ook tussendoor kon er gewisseld worden tussen de pony’s en ook op het laatst toch nog een stukje langer doorrijden was geen probleem. Zelfs de volwassenen mochten eventjes :-)
Na het rijden binnen de cadeautjes uitgepakt en patatjes met snacks gegeten.
De tijd vloog voorbij en het was alweer tijd om naar huis te gaan. En toen kwam de grote verrassing: de meiden werden met de huifkar naar huis gebracht! Dat was toch zeker wel één van de, misschien wel het, hoogtepunten van de dag.
Wim en de anderen die hebben geholpen: bedankt voor deze heerlijke dag! Iedereen was ontzettend enthousiast en we hebben veel leuke reacties gehad. Het was een feestje waar nog lang over gesproken zal worden in de klas.