Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
2 + 2=

(60)
1 2 3 4 5 6
(50) Anneke
Sun, 22 April 2018 07:56:26 +0000
email

Gisteren konden wij ons logeetje heel blij maken met een introductieles. Er was door zieke een plekje vrijgekomen. Wat een feest werd dat dankzij de goede begeleiding van Wim en de informele sfeer en natuurlijk door pony Rose. TOP!!10

(49) Wilma Kraan
Wed, 11 April 2018 15:10:11 +0000

Elke week kijkt Iris uit naar de les en dat haar verjaardagsfeestje hier gevierd moest worden wist ze ook zeker. En het was een top feestje. De meiden werden thuis opgehaald met paard en wagen. Na een mooie tocht door de polder kon er gepoetst worden en kregen de meiden een les in de bak. Daarna lekker friet eten en voor we weer naar huis gingen moest er nog even met de paarden geknuffeld worden. 6 blije meiden van begin tot eind. Top middag!

(48) Fatima Massaoudi
Wed, 28 March 2018 07:47:11 +0000
email

Kinderfeestje van onze dochter hier gevierd.
De kinderen hebben het erg naar hun zin gehad. Goed en lekker gegeten .
Leuke sfeer op de manage!

(47) Claudia
Tue, 13 February 2018 21:44:23 +0000

Afgelopen zaterdag het kinderfeestje van onze dochter gehad (6). De kinderen hebben het enorm naar hun zin gehad. Eerst lekker gegeten (pannenkoeken of patat) en daarna paardrijden. Voor een enkeling was het wel spannend maar dat was al snel over. Iedereen heeft genoten.
Bedankt voor de leuke middag!

(46) Carlijne Kesseler
Sat, 13 January 2018 21:04:26 +0000
email

Een geweldig leuke dag gehad op manege De Randstad!
Sinds mijn dochter een paar maanden geleden is begonnen met paardrijden gaat het nergens anders meer over. Hoe leuk is het dat ze haar enthousiasme op haar feestje kan delen met al haar vriendinnen!
Na het passen van de caps mochten de meiden gelijk de pony’s, die al klaar stonden, gaan poetsen. Elke pony had een eigen begeleidster om te helpen met het poetsen, opzadelen en daarna rijden. Top geregeld!
Het rijden was ook erg leuk. Aangezien het een grote groep was (10 kindjes) en er maar 5 pony’s waren, werd er halverwege gewisseld. Maar ook tussendoor kon er gewisseld worden tussen de pony’s en ook op het laatst toch nog een stukje langer doorrijden was geen probleem. Zelfs de volwassenen mochten eventjes :-)
Na het rijden binnen de cadeautjes uitgepakt en patatjes met snacks gegeten.
De tijd vloog voorbij en het was alweer tijd om naar huis te gaan. En toen kwam de grote verrassing: de meiden werden met de huifkar naar huis gebracht! Dat was toch zeker wel één van de, misschien wel het, hoogtepunten van de dag.
Wim en de anderen die hebben geholpen: bedankt voor deze heerlijke dag! Iedereen was ontzettend enthousiast en we hebben veel leuke reacties gehad. Het was een feestje waar nog lang over gesproken zal worden in de klas.

(45) Rsp
Sat, 4 November 2017 17:41:17 +0000

Voor de verjaardag van mijn dochter is de huifkar gekomen, alle gasten (en met name de kinderen) mochten een rondje door de buurt maken. Wat een gezelligheid. Ontzettend lief paardje en een fijne wagen met overkapping.
Bedankt voor de goede zorgen en de bijzondere ervaring! Bedankt!

(44) Linda
Tue, 12 September 2017 13:28:17 +0000

Vorige week heeft mijn dochtertje haar vijfde verjaardag gevierd bij manege De Randstad met haar vriendjes en vriendinnetjes. Nadat ze in de 'kantine' een stukje taart gegeten hebben, zijn ze de pony's gaan poetsen en hebben ze paardgereden. De helft van de kinderen zat voor het eerst op een paard maar ondanks de jonge leeftijd ging het super!
Na een aantal minuten wisselden ze van pony waardoor ze uiteindelijk op alle pony's gereden hadden.

Na het paardrijden hebben ze nog pannenkoeken gegeten en zijn ze met de huifkar naar huis gebracht. Denk dat ze dat zelfs het mooist vonden van het hele feestje, met de koets door de wijk, langs je school en papa, mama, opa, oma, broertjes, zusjes en buren die de kindjes voor de deur stonden op te wachten.

Bedankt Wim voor de leuke middag!

(43) Mandy Blom
Sun, 11 June 2017 20:43:04 +0000
email

Mijn dochter Sanne heeft vandaag op manege de randstad haar feestje mogen houden. Wat hebben we een geweldige middag gehad. Alles goed verzorgd, ze mochten de pony's borstelen en opzadelen met hulp van gezellige begeleiding. Daarna hebben de meiden op de pony's mogen rijden. Pannenkoeken gegeten en met paard en wagen naar huis, Helemaal het einde! Super middag voor mijn paarden meisje Sanne! Manege de randstad, bedankt!!
Groetjes Sanne en Mandy

(42) Tamara Djasmadi
Sat, 18 March 2017 16:46:03 +0000

Wat een leuke manage! Amaya heeft een geweldig verjaardagsfeestje gehad. Dank jullie wel allemaal voor deze leuke middag!

(41) Kleintjens
Sat, 11 March 2017 17:12:25 +0000
email

Leuke en gezellige manege! Ons dochtertje heeft een leuke kinderfeestje gehad waarbij alles op en top geregeld was. Vriendelijke personeel en alles was naar wens! Zeker een aanrader.