• Pony feestje

ponypartyBen je binnenkort jarig of jarig geweest en op zoek naar een leuk kinderfeestje, kom dan naar Manege de Randstad.

Het feestje zal beginnen door eerst de pony’s zelf te borstelen en daarna ga je onder begeleiding pony rijden. Dit duurt in totaal een uur.

Na afloop eten en drinken we gezellig met elkaar in de kantine poffertjes of pannenkoeken.

Mocht je het leuk vinden en woon je binnen Zoetermeer dan is het ook nog mogelijk om met de huifkar thuisgebracht te worden!

We hebben 5 pony’s dus we hebben plek voor 5 kinderen per keer. Wil je meer kinderen uitnodigen dan is het mogelijk om tussentijds even te wisselen.

De kosten voor het feestje zijn € 13,50 per kind.
Wil je ook met de huifkar naar huis gebracht worden, dan komt er €40,- bij. Kinderfeestjes worden het liefst op zaterdag of zondag middag georganiseerd.

  •  Discofeestje

Ben je niet zo in pony rijden geïnteresseerd, dan kunnen wij in onze schuur een supergezellig discofeestje houden. Wij beschikken over de juiste apparatuur en verlichting om het je helemaal naar je zin te maken!!

De schuur is geschikt voor ongeveer 25 kinderen. Je kunt van te voren je muzieklijst aangeven. Drinken en hapjes worden door ons geregeld.

De kosten voor het feestje zijn €80,-

disco

We zien je graag bij de Manege de Randstad